Petak, 27 Septembra, 2024
HomeShowbizzHana Hadžiavdagić iskreno o borbi za roditeljstvo na konferenciji Beep Up u...

Hana Hadžiavdagić iskreno o borbi za roditeljstvo na konferenciji Beep Up u Zagrebu

Inspirativni govor o izazovima roditeljstva

Hadžiavdagić je danas sudjelovala na poduzetničkoj konferenciji Beep Up u Zagrebu. Na ovom događaju, okupili su se stručnjaci iz marketinga, poduzetništva i komunikacija. Hana je, među ostalim temama, otvorila diskusiju o odgoju djece i svojoj borbi s umjetnom oplodnjom.

Boj za potomstvo i lična iskrenost

“Želim imati dijete, jer je šteta da se ovako savršeni geni ne prenesu dalje,” izjavila je Hana. Ova tema za nju je veoma delikatna, no ističe kako uvijek govori istinu, uprkos licemjernom društvu.

“Moja mama uvijek kaže da ovo društvo ne zaslužuje moju iskrenost. Ali, ja ću uvijek ići svojim putem,” dodaje influenserica. Također se osvrnula na svoja iskustva s umjetnom oplodnjom i izrazila nesigurnost o nastavku tog procesa.

Fokus na lični razvoj

“Ne smatram da je neuspjeh ako ostanem bez djece. Ostvarujem se na različite načine,” ističe Hana. Progovorila je o važnosti ličnog razvoja i zadovoljstvu koje osjeća u svom životu.

“Ako se ne ostvarim kao majka, možda sam u prošlom životu imala petero djece. Možda je moj put pomoći drugoj djeci,” zaključila je Hadžiavdagić.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -