Petak, 27 Septembra, 2024
HomeShowbizzSergej Trifunović se oglasio na Instagramu nakon povratka u Beograd

Sergej Trifunović se oglasio na Instagramu nakon povratka u Beograd

Trifunović objavio sliku supruge i psa

Popularni glumac Sergej Trifunović je napustio Hrvatsku i vratio se u Beograd. Na svom Instagram profilu podijelio je fotografiju supruge Isidore i njihovog psa Mila. U objavi, Isidora leži na krevetu koristeći telefon, dok Mile čuva stražu pored nje.

Oduševljenje pratilaca

Pratioci su bili oduševljeni prizorom, a u komentarima su se mogli naići na razne druge šale i pohvale. “Mile, čuvar plaže i lijepih žena” jedan je od mnogih komentara koji su privukli pažnju.

Podsjećanje na prošlu godinu

Posljednjih dana, komentatori su se prisjetili prošlogodišnje avanture sa Milom. “Je li Mile kupač sa splitske plaže?” šalili su se mnogi. Naime, Sergej i Mile su se prošle godine kupali na splitskoj plaži, što je završilo dolaskom policije zbog dojave o psu bez nadzora.

Problemi u Hrvatskoj

Sergej nije imao sreće ni ovoga puta u Hrvatskoj. Uhapšen je prije dvije sedmice na graničnom prelazu Bajakovo prilikom prelaska iz Srbije u Hrvatsku. Razlog hapšenja bile su njegove izjave o hrvatskim policajcima.

Deportacija i kazna

Nakon hapšenja, Trifunović je doveden u Opštinski prekršajni sud u Splitu. Na kraju, deportovan je u Srbiju 22. septembra, uz uslovnu kaznu od 60 dana zatvora zbog vrijeđanja policije.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -