Petak, 27 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeGigi Hadid usvaja novu 'kašmir plavu' boju kose za jesenske dane

Gigi Hadid usvaja novu ‘kašmir plavu’ boju kose za jesenske dane

Transformacija slavne supermodelke

Na početku jeseni, Gigi Hadid odlučila je promijeniti svoj izgled. Ostavila je platinaste lokne i izabrala novu boju kose. Supermodel je primijećen u New Yorku, 24. rujna, sa svojom svježom frizurom.

Moda kose: Kašmir plava

Njena nova boja bob frizure naziva se kašmir plava. To je svjetlucava nijansa koja je tek malo tamnija od one koju je nosila prošle godine. Koloristi ističu da ova kremasta plava izgleda savršeno za jesen i zimu.

Karakteristike kašmir plavuše

Kašmir plava boja karakterizira nježan i luksuzan izgled koji spaja hladne i tople tonove. Ova nijansa djeluje prirodno i bogato, bez grubih prijelaza koji su često prisutni u tradicionalnim plavim bojama.

Tehnika postizanja kašmir plave

Izgled kašmir plave postiže se metodom isticanja koja se fokusira na fino utkane pramenove. Ova tehnika poboljšava kvalitetu kose i olakšava proces ponovnog rasta. Gemma Smidmore, londonska koloristkinja, ističe da klijenti preferiraju nježnije plave nijanse.

Kome odgovara kašmir plava boja?

Ova boja idealna je za one koji žele potamniti svoje svjetle ljetne nijanse kose. Ona pruža zdrav sjaj i savršeno se uklapa sa prirodno tamnijim plavim tonovima, stvarajući kremasti i raskošni izgled.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -