Petak, 27 Septembra, 2024
HomeSportNogometBMW nastavlja sponzorisanje Real Madrida: Igrači biraju luksuzne modele automobila

BMW nastavlja sponzorisanje Real Madrida: Igrači biraju luksuzne modele automobila

Treća sezona saradnje između BMW-a i Reala

BMW nastavlja svoju tradiciju sponzorisanja Real Madrida treću sezonu zaredom. Ovaj ugledni proizvođač automobila omogućava igračima kluba izbor između pet različitih modela vozila. U ponudi su potpuno električni modeli iX2, iX, i5, i7, kao i hibridni model XM.

Najskuplji automobili među igračima

Lucas Vazquez i Vinicius Junior odabrali su BMW i7 M70 xDrive, koji vrijedi impresivnih 186.650 eura. Ovaj model može se pohvaliti snagom od 659 konjskih snaga. Kylian Mbappe i Jude Bellingham su izabrali BMW XM, čija cijena iznosi 179.000 eura, a snaga mu je 653 konjske snage.

Kolekcija automobila ostalih igrača

Legendarni hrvatski veznjak Luka Modrić, zajedno s Rodrygom, Dani Carvajalom i ostalim kolegama, odlučio se za model BMW XM. Arda Guler, Brahim Diaz i Eder Militao odabrali su BMW i7 xDrive 60, vrijedan 139.550 eura, dok je Andrij Lunin, Fede Valverde i Eduardo Camavinga izabrali BMW i5 M60 xDrive.

Sve opcije u ponudi BMW-a

Endrick i Ferland Mendy su se odlučili za BMW iX xDrive50, koji košta 108.650 eura. Antonio Rudiger i Aurelien Tchouameni odabrali su najskromniji model, BMW iX2 xDrive30, koji vrijedi 58.550 eura.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -