Petak, 27 Septembra, 2024
HomePozitivnoBiznisSarajevo dobija novu avioliniju: Letovi prema popularnoj destinaciji

Sarajevo dobija novu avioliniju: Letovi prema popularnoj destinaciji

Uspostavljanje nove aviolinije

Međunarodni aerodrom Sarajevo najavio je novu avioliniju koja će letjeti dva puta sedmično, utorkom i subotom. Ova uzbudljiva vijest dolazi nakon uspješne saradnje između Međunarodnog aerodroma Sarajevo, Ministarstva privrede Kantona Sarajevo i Turističke zajednice Kantona Sarajevo.

Karte već u prodaji

Karte za letove su već dostupne putem zvanične web stranice aerodroma. Ovo omogućava putnicima da na vrijeme planiraju svoje putovanje i iskoriste povoljne cijene. Očekuje se da će ova nova aviolinija doprinijeti povećanju broja posjetitelja u Sarajevu.

Doprinos razvoju turizma

Iz Turističke zajednice Kantona Sarajevo ističu da su poticaji za aviokompanije donijeli odlične rezultate. Vjeruju da će nastavljena saradnja proširiti mrežu destinacija iz Sarajeva te omogućiti dodatno uvođenje novih letova u narednoj godini.

Očekivanja i potencijali

Ova nova linija predstavlja značajan korak ka unapređenju turističke ponude glavnog grada. Sarajevski aerodrom nastavlja raditi na povećanju povezanosti s drugih dijelovima svijeta, što će biti od koristi za lokalnu ekonomiju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -