Petak, 27 Septembra, 2024
HomeSportNogometMessi planira povratak u Newell's Old Boyse prije isteka ugovora s Inter...

Messi planira povratak u Newell's Old Boyse prije isteka ugovora s Inter Miamijem

Messijev povratak u domovinu

Prema informacijama iz El Nacionala, Lionel Messi ne namjerava produžiti ugovor s Inter Miamijem, koji ističe krajem 2025. godine. Umjesto toga, planira se vratiti u svoj dječački klub Newell's Old Boys.

Osjećaj nostalgije i povezanost s Newell's

Messi, koji je svoje prve nogometne korake napravio u Newell's, već odavno izražava želju za povratkom. Tamo je kao 13-godišnjak potpisao svoj prvi ugovor prije odlaska u Barcelonu, gdje je postao jedan od najboljih nogometaša svih vremena.

Izjave iz prošlosti

Ova vijest podsjeca na njegovu izjavu iz 2016. godine kada je rekao: “Ako bih se sutra vratio u Argentinu, igrao bih samo za Newell's.” Ova izjava samo potvrđuje koliko mu je taj klub važan.

Messijevi povratnički trenuci

U nedavnom nastupu, Messi se vratio na teren nakon povrede i zabljesnuo postigavši dva gola u samo četiri minute. Ova izvedba pokazuje njegovu neupitnu klasu čak i u kasnijim godinama karijere.

Zaključak

Povratak Messija u Newell's Old Boys bio bi značajan ne samo za njega, već i za ovaj klub. Njegovi navijači jedva čekaju da ga ponovo vide na terenu u dresu svog omiljenog tima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -