Petak, 27 Septembra, 2024
HomeShowbizzLizo Oduševila Fanove Svojom Transformacijom i Porukom o Pozitivnosti Tela

Lizo Oduševila Fanove Svojom Transformacijom i Porukom o Pozitivnosti Tela

Iznenađujuća Transformacija Pevačice Lizo

Pevačica Lizo nedavno je izazvala oduševljenje fanova svojom transformacijom gubljenja težine. U TikTok videu objavljenom 18. septembra, prikazala je primetno vitkiju figuru. U ovom videu, Lizo se snima u crnom dvodelnom kostimu, a zatim se prebacuje na sivoj kombinaciji koja ističe njen napredak.

Poruka o Pozitivnosti Tela

Iako je Lizo promenila svoj izgled, ostala je verna svojoj poruci o pozitivnosti tela. U opisu svog posta naglasila je: „Dobra sam na oba načina.“ Ovo je podstaklo mnoge obožavaoce da je podrže u njenim naporima da ostane pozitivna, bez obzira na promene.

Fokus na Sebe i Mentalno Zdravlje

U avgustu je Lizo podelila sa svojim fanovima da uzima malo vremena za sebe, naglašavajući važnost mentalnog zdravlja. “Uzimam mali odmor i štitim svoj mir,” napisala je. Ova pauza dolazi u trenutku kada se suočila s kritikama i izazovima u svom profesinalnom životu.

Reakcija na Tužbe i Kritike

Prošle godine, Lizo je bila meta tužbe zbog navodnog stvaranja neprijateljskog radnog okruženja, što je negirala. Na Instagramu je istakla da joj nije namera da ikoga učini nelagodnim ili nevažnim. Također, u martu je izjavila da planira da „napusti“ scenu, ali je ubrzo razjasnila da se zapravo fokusira na pozitivnu energiju u svom životu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -