Petak, 27 Septembra, 2024
HomeSportNogometUtakmica na Koševu završila remijem: Željezničar i Sarajevo podijelili bodove

Utakmica na Koševu završila remijem: Željezničar i Sarajevo podijelili bodove

Željezničar prvo poluvrijeme odigrao odlično

U derbiju na Koševu, Željezničar je poveo rezultatom 1:0 na poluvremenu. Međutim, nakon odmora, domaći tim, Sarajevo, pokazalo je bolju igru i izjednačilo rezultat na 1:1. Utakmica je završila bez pobjednika.

Trener Ćorić zadovoljan prvom polovinom

Denis Ćorić, trener Željezničara, istakao je da je prvo poluvrijeme bilo najbolje otkako je preuzeo ekipu. “Čestitke momcima na utakmici. Zahvaljujem se publici koja nas je bodrila”, izjavio je Ćorić.

Složenosti i unutrašnji problemi

Trener je također napomenuo da su tokom drugog poluvremena imali fizičkih problema. “Žao mi je što nismo postigli još koji gol u prvom poluvremenu”, rekao je Ćorić. Osjetio je pad koncentracije, a nekoliko igrača tražilo je izmjene.

Pohvale mladim igračima

Corić je otkrio da je postavka 4-3-3 dobro funkcionisala u prvom poluvremenu. “Zadovoljan sam nastupom Dženana Šabića”, naglasio je. Dodao je da im bod mnogo znači, pogotovo u ovakvoj tvrdoj utakmici kakva je derbi.

Očekivanja za buduće utakmice

U narednom kolu, Željezničar će se suočiti s Posušjem. Ćorić je istakao da ga raduje atmosfera derbija i nada se da će tu biti još uspjeha u svojoj karijeri.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -