Srijeda, 25 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeKendall Jenner iznenadila platinastom plavom bojom kose na Tjednu mode u Parizu

Kendall Jenner iznenadila platinastom plavom bojom kose na Tjednu mode u Parizu

Kendall Jenner mijenja imidž

Kendall Jenner postala je plavuša preko noći, a oduševljenje obožavatelja sa svih strana ne prestaje. Tijekom Tjedna mode u Parizu, najplaćenija manekenka na svijetu odabrala je novu boju kose koja privlači poglede.

Od tamne do platinaste

U različitim prilikama, Jenner je eksperimentirala s izgledom, no do sada je ostala vjerna svojoj tamno smeđoj boji kose. Ovaj dramatični makeover povukao je mnoge poglede i pitanja među njenim fanovima.

Razmotrite pažljivo prije odlaska u salon

Platinasta plava boja može izgledati fantastično, no važno je razmisliti o svim aspektima takve promjene. Prvi korak uključuje značajna ulaganja novca i vremena. Uobičajeni proces može uzrokovati promjene u nijansama kose, što zahtijeva dodatne tretmane i njegu.

Savjeti za transformaciju

Kada razmišljate o plavoj kosi, imajte na umu da će trebati dosta proizvoda za njegu, kako bi vaša kosa ostala zdrava. Također, ljubičasti šampon može pomoći da plava boja ne postane žućkasta.

Prilagodite izgled i garderobu

Plava kosa može ugodno stajati nekima, dok drugima može dodati godine. Razmislite i o promjenama u šminki te provjerite da li vaša garderoba odgovara novoj boji kose. Savjeti za korištenje perike su korisni prije konačne odluke.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -