Srijeda, 25 Septembra, 2024
HomeShowbizzNataša Bekvalac slavi 44. rođendan na egzotičnoj Ibici

Nataša Bekvalac slavi 44. rođendan na egzotičnoj Ibici

Rođendanska nedjelja na egzotičnoj destinaciji

Pjevačica Nataša Bekvalac danas proslavlja svoj 44. rođendan. Tim povodom odlučila je otputovati na egzotičnu destinaciju – Ibicu. Ova nekada popularna destinacija postala je njen izbor za proslavu, s obzirom na to da svake godine slavi rođendan van zemlje.

Prisjećanje na proslave iz prošlosti

Nataša se prisjetila proslave svog rođendana na Ibičkoj obali prije punih 10 godina. Tada su joj društvo pravile njezina sestra Kristina, kćerka Petra, te starija kćerka Hana. Ove godine, ženska ekipa ponovno je zajedno, no djevojčice su sada u tinejdžerskim godinama i mogu uživati u svim čarima ove destinacije.

Iznenađenje i ljubavne poruke

Ženska ekipa dočekala je Natašin rođendan u restoranu, gdje ju je iznenadila kolačem i vatrometom. Na društvenim mrežama uslijedile su čestitke prijatelja i porodice, a posebno se istaknula čestitka njene mlađe kćerke Katje koja je ostala u Srbiji. Katja je Nataši poručila da joj je crtež najbolja čestitka na svijetu.

Posebno jutro s iznenađenjima

Na rođendan, Natašu je dočekalo i posebno iznenađenje u hotelskoj sobi. Njene saputnice organizovale su balone, cvijeće, tortu i šampanjac. Ova slavljenička atmosfera inspirisala je Natašu da podijeli sreću na društvenim mrežama, poručujući: „Život jeste najvredniji dar i zato ću svaki trenutak provesti u radosti.“

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -