Srijeda, 25 Septembra, 2024
HomeShowbizzLuna Đogani oduševila fanove fotografijom iz djetinjstva

Luna Đogani oduševila fanove fotografijom iz djetinjstva

Influencerka sa skoro 600.000 pratilaca

Popularna influenserka Luna Đogani ponovo je izazvala oduševljenje među svojim pratiocima na Instagramu. Ova mlada majka redovno dijeli detalje iz svog života, a njeni postovi često izazivaju brojne reakcije.

Podjela emocija sa pratiteljima

Luna je nedavno objavila fotografiju iz svog djetinjstva, koja je ubrzo osvojila srca njenih fanova. Sličnost između nje i njene mlađe ćerke Lane nije mogla proći nezapaženo. Pratioci su primijetili da mlađa ćerka, poput Lune, nosi iste fizičke karakteristike.

Porodično nasljeđe i karakteristike

Na svojej platformi, influenserka je istakla kako starija ćerka Mija više liči na oca Marka Miljkovića. S druge strane, Lana se očigledno povukla na njenu majku. Luna često ističe kako su njihovi karakteri također podijeljeni. Mija se ponaša kao tata, dok je Lana kopija svoje mame.

Teške uspomene iz djetinjstva

Luna Đogani je nedavno podijelila i svoja iskustva odrastanja. Djetinjstvo njenoj obitelji nije bilo lako. Rastući uz poznate roditelje, Lunu i njenu mlađu sestru pogodila je medijski propraćena turbulencija razvoda njenih roditelja, Gagija Đoganija i Anabele Atijas.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -