Srijeda, 25 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVAron Tejlor Džonson uživa u životu sa suprugom Sem, ističući svoje trbušnjake

Aron Tejlor Džonson uživa u životu sa suprugom Sem, ističući svoje trbušnjake

Holivudski miljenik na odmoru

Popularni holivudski glumac Aron Tejlor Džonson (34) trenutno uživa u odmoru sa svojom suprugom Sem Tejlor (57). Njihove zajedničke fotografije izazvale su pažnju, posebno kada se Aron pohvalio svojim trbušnjacima.

Posvećenost zdravlju i izgledu

Na društvenim mrežama, glumac se pojavio u bermudama, skinuvši majicu i istaknuvši svoj isklesani stomak. Uz cigaretu u ruci, poslao je poruku da marljivo održava fit formu. Njegove objave na Instagramu izazvale su brojne reakcije fanova.

Obrazovanje i karijera

Aron je rođen 1990. godine u Engleskoj i već sa šest godina počeo je karijeru u glumi. Studirao je dramu, ples i pjevanje. Prvi značajniji film snimio je sa tek 10 godina, a prepoznatljivost je stekao u britanskoj mini seriji ‘Armadillo’.

Ljubavna priča s rediteljicom

Najveća prekretnica u njegovom životu dogodila se 2009. godine kada je upoznao Sem Džonson na setu filma ‘Nowhere Boy’. Njihova ljubav dovela je do braka 2012. godine. Zajedno su dobili dvoje djece, a Aron je postao očuh Semine djece iz prethodnog braka.

Životi s velikom razlikom u godinama

Iako rijetko govori o svojoj supruzi, često je opisuje kao ‘veliku rediteljicu i prekrasnu pripovjedačicu’. Njihova razlika od 23 godine izaziva interes javnosti, ali ljubav i podrška koju dijele ostaju neupitni.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -