Srijeda, 25 Septembra, 2024
HomeSportNogometMilošević se vraća u Partizan nakon odlaska Stanojevića

Milošević se vraća u Partizan nakon odlaska Stanojevića

Stanojević napustio klub

Trener Aleksandar Stanojević danas je napustio Partizan dan nakon poraza od Crvene zvezde. U derbiju su crveno-bijeli slavili rezultatom 4:0. Njegov odlazak stvara prostor za novog trenera, a prema informacijama Mozzart Sporta, čini se da će to biti Savo Milošević.

Miloševićeva karijera

Savo Milošević započeo je svoju trenersku karijeru u Partizanu 2019. godine. Tokom svoje karijere, vodio je i Olimpiju, kao i reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Posljednjih godina njegovo ime često se spominje u vezi sa mogućim povratkom u Partizan.

Uloga trenera reprezentacije

Prije povratka u Partizan, Milošević je trenirao Zmajeve, gdje je odigrao pet mečeva. Imao je jedan trijumf i četiri poraza u kvalifikacijama za Euro 2024. godine. Njegova ekipa je pobijedila Lihtenštajn, ali su izgubili od Portugala (0:5), Luksemburga (4:1), Slovačke (1:2) i Ukrajine (1:2).

Povratak u Partizan

Osim Partizana, Milošević je igrao i za Aston Villu, Zaragozu, Parmu, Espanyol, Celtu Vigo, Osasunu i Rubin Kazan. Njegov povratak u Partizan predstavlja značajan korak u njegovoj karijeri. Očekuje se da će obznaniti svoje planove u narednim danima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -