Utorak, 24 Septembra, 2024
HomeShowbizzAlana, kćerka Cristiana Ronalda, osvojila srca svojim simpatičnim odgovorom na pitanje o...

Alana, kćerka Cristiana Ronalda, osvojila srca svojim simpatičnim odgovorom na pitanje o budućnosti

Čarolija dječije nevinosti

U novoj sceni iz popularne serije na Netflixu, malena Alana, kćerka poznatog fudbalera Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez, dobro se zabavlja. U trenutku kada je pitaju šta želi biti kad poraste, ona iznenadi sve svojim odgovorom. “Ništa, ništa. Bit ću kod kuće mirna”, izjavila je Alana, izazivajući smijeh Cristiana te mnoštvo lajkova na društvenim mrežama.

Alanin odgovor viralni hit

Ova simpatična djevojčica postala je pravi hit na društvenim mrežama. Mnogi korisnici su komentirali njen odgovor, navodeći: “Svi smo mi Alana”. Ovaj iskren i bezbrižan stav djece odražava njihovu autentičnost.

Šta bi mogla raditi u budućnosti?

Nakon što je izjavila da ne zna šta da radi, Cristiano joj je predložio da postane glumica. Međutim, Alana nije bila impresionirana ovim prijedlogom. Ipak, kada je spomenuta mogućnost da postane producentica na Netflixu, djevojčica je pokazala interesovanje.

Georgina o Alaninim interesovanjima

Georgina je u jednoj od epizoda serije otkrila više o Alaninim ličnim interesima. “Stavlja perike, voli se šminkati i dotjerivati. Veoma je uobražena”, izjavila je Georgina, dodajući da Alana može postati još više koketna od nje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -