Utorak, 24 Septembra, 2024
HomePozitivnoBiznisLidl BH nudi mogućnosti školovanja u inostranstvu za voditelje grupe u logistici

Lidl BH nudi mogućnosti školovanja u inostranstvu za voditelje grupe u logistici

Prilika za edukaciju i rast

Lidl BH pruža jedinstvenu priliku za svoje buduće radnike kroz plaćeno školovanje u inostranstvu. Ovaj program učenja trajat će između 12 i 18 mjeseci, a osigurat će punu podršku tokom preseljenja i integracije u jednu od Lidl članica.

Konkurentne pogodnosti

Osim plaćenog školovanja, Lidl nudi brojne pogodnosti. Zaposlenici će imati osiguran smještaj, naknadu za odvojen život te službeni automobil tokom trajanja edukacije. Ove mjere dodatno olakšavaju proces prilagodbe.

Povratak i angažman u Lepenici

Nakon završetka školovanja, novi voditelji grupe će se priključiti timu u distributivno-logističkom centru u Lepenici. Neophodno je postaviti ambiciozne ciljeve te raditi na njihovom ispunjavanju.

Vrijednosti i očekivanja

Lidl njeguju vrijednost učinka, gdje se očekuje visok stepen proaktivnosti i inicijative zaposlenika. Voditelj grupe treba biti orijentiran na vođenje tima, pružajući podršku i pomoć u svakodnevnim poslovima.

Prijavi se za izazov

Želiš li postati dio najvećeg trgovačkog lanca u Evropi? Posjeti karijera.lidl.ba za više informacija o vrijednostima, kulturi i načinu rada u Lidlu. Prijavi se za poziciju voditelja grupe u logistici i postani član #teamlidl.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -