Utorak, 24 Septembra, 2024
HomeShowbizzAna Ivanović oduševila na rođendanu magazina „Vogue“

Ana Ivanović oduševila na rođendanu magazina „Vogue“

Modni događaj u Njemačkoj

Protekle večeri Njemačka je bila domaćin 45. rođendana poznatog magazina “Vogue”. Ovaj prestižni događaj okupio je najznačajnije ličnosti iz svijeta mode, kao i brojne zvijezde s velikom ljubavlju prema modi.

Ana Ivanović i Anna Wintour

Među prisutnima našla se i bivša teniserka Ana Ivanović. Ona je na crvenom tepihu pozirala s Anom Vintur, najmoćnijom ženom u modnoj industriji. Ova interakcija izazvala je pažnju svih prisutnih.

Elegantna haljina koja ostavlja bez daha

Ana Ivanović zablistala je u dugoj haljini srebrne boje, ukrašenoj šljokicama. Haljina je imala atraktivne detalje, poput velike ruže na vrhu i otvorenih leđa, kao i povećeg razreza. Ova modna kombinacija dodatno je naglasila njenu eleganciju.

Izgled Ane Vintur

Ana Vintur također je ostavila snažan utisak. Prikazana je u dugoj, zelenoj haljini s cvjetnim uzorkom, koju je upotpunila crnim kaišem i efektnim ogrlicama. Velike crne naočare dodale su dozu misterije njenom izgledu.

Obje dame su ovom prilikom pokazale stil i sofisticiranost koji ih karakteriziraju. Njihova prisutnost na ovom događaju bila je velika čast za sve ljubitelje mode.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -