Utorak, 24 Septembra, 2024
HomePozitivnoBiznisAlukoenigstahl proslavio dvije decenije uspješnog poslovanja

Alukoenigstahl proslavio dvije decenije uspješnog poslovanja

Proslava 20 godina uspjeha

Kompanija Alukoenigstahl obilježila je veliku godišnjicu prisustva na tržištu. Ova proslava simbolizuje kontinuirano unapređenje poslovanja i ulaganje u lokalnu zajednicu.

Inovacije i partnerstva

U dvije decenije postojanja, Alukoenigstahl je ostvario značajan uspjeh. Fokusirali su se na napredna rješenja u građevinskim sistemima i jačanje partnerstava sa svojim klijentima.

Svečanost u hotelu Evropa

Godišnjica je proslavljena svečanom večerom u elegantnom hotelu Evropa, gdje su se okupili poslovni partneri, klijenti i prijatelji kompanije.

Uspješna saradnja i podrška kupcima

Direktor Alukoenigstahl BiH, Senad Mašić, istakao je značaj lojalnosti svojih kupaca. Izrazio je zahvalnost firmama koje su ostale vjerne brendovima Schüco i Jansen.

Pohvale zaposlenicima i podrška partnerima

Predstavnici kompanije, Peter-John König i Christian Krenn, zahvalili su se zaposlenicima na njihovom trudu i zalaganju. Također su naglasili važnost investitora i projektanata.

Umjetnički program večeri

Večer je bila obogaćena nastupima vrhunskih izvođača, među kojima su Ajla & Gonzo band, Šejla Zonić, a posebna gošća bila je Hanka Paldum. Njen nastup izazvao je oduševljenje svih prisutnih.

Budućnost Alukoenigstahl-a

Alukoenigstahl ostaje posvećen svojim vrijednostima i ciljevima. Zemlja korača prema novim uspjesima s entuzijazmom u budućnost.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -