Utorak, 24 Septembra, 2024
HomeVijestiRegijaGrađani Bijelog Polja reagovali na slučaj Moamera Kasumovića

Građani Bijelog Polja reagovali na slučaj Moamera Kasumovića

Presuda koja šokirala javnost

Građani Bijelog Polja su uznemireni slučajem glumca Moamera Kasumovića, koji je osuđen na godinu dana zatvora zbog bludničenja nad dječakom. Mnogi smatraju da ovakvi slučajevi zahtijevaju ozbiljnije sankcije.

Osude i iznenađenja

Ljubiša Šćekić je jasno izrazio svoj stav. “To je za svaku osudu i treba biti sankcionisan. Loše je što se može novcem platiti”, rekao je Šćekić. Raif Konjić nije mogao vjerovati svojim ušima, ali je izbjegao opširniji komentar.

Briga o žrtvama

Neima Hofnar je naglasila važnost stroge kazne za ovakav zločin. “Ako ovako prođe, niko ne razmišlja o posljedicama za djecu”, naglasila je ona. Njene riječi odražavaju zabrinutost građana o sigurnosti djece.

Podijeljena mišljenja

Građani su podijeljeni u mišljenju o Kasumoviću. “On je dobar čovjek, sumnjam da je to uradio”, rekla je jedna sugrađanka anonimno. Druga žena, koja je išla s njim u školu, izjavila je da je ovo katastrofa.

Uloga medija

Tamara Jeličković istakla je da ne vjeruje uvijek novinskim naslovima. “Negativno sam iznenađena. Ova situacija je trebala biti drugačija”, rekla je.

Zabrinjavajuće posljedice

Jedan ogorčeni sugrađanin komentarisao je da je brat glumca bruka za čitav bošnjački narod. “Ako je to napravio, onda nema šta da traži u ovom gradu”, zaključio je on.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -