Utorak, 24 Septembra, 2024
HomeShowbizzTamara Kalinić i Diksi Damelio oduševile na Nedelji mode u Milanu

Tamara Kalinić i Diksi Damelio oduševile na Nedelji mode u Milanu

Upoznajte popularne influenserke

Na prestižnoj Nedelji mode u Milanu, popularna influenserka Tamara Kalinić oduševila je svojom pojavom. Pored nje, u društvu je bila i Diksi Damelio, jedna od najpoznatijih tiktokerki svijeta. Njihova prisutnost privukla je pažnju mnogih, s obzirom na masu obožavatelja koje nose.

Stilovi koji očaravaju

Tamara Kalinić, poznata po svom jedinstvenom stilu, zablistala je u kratkoj braon haljini. Njen modni odabir bio je savršeno uklopljen s braon detaljima koji su dodatno naglasili njen šarm. S druge strane, Diksi Damelio se odlučila za dugu žutu haljinu koja je isticala njenu karizmu, uz crne štikle koje su upotpunile njen izgled.

Uspon Diksi Damelio

Diksi Damelio trenutno je na petom mjestu najplaćenijih influenserki svijeta. Na Tiktoku je prati preko 56,2 miliona korisnika, a svaki njen post generira oko 30 hiljada dolara. Poznata je po tansovima, ali i pjevačkom talentu. Također, njen prvi album objavljen je prije dvije godine.

Promjene imidža i životne epizode

Diksi Damelio redovno mijenja svoj imidž, što dodatno intrigira njene obožavatelje. Također, njezina veza s američkim fudbalerom Noom Bekom bila je u centru pažnje, sve do njihovog raskida krajem 2022. godine.

Ova saradnja između Tamare i Diksi pokazuje snagu i utjecaj influenserica u عالميه modnih događaja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -