Utorak, 24 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeKako Lowlights Tehnika Može Olakšati Prijelaz na Sijedu Kosu?

Kako Lowlights Tehnika Može Olakšati Prijelaz na Sijedu Kosu?

Upoznajte Lowlights Tehniku

Mnogi ljudi odlučuju prestati bojiti kosu i prigrliti svoje srebrne vlasi. U tim trenucima, lowlights mogu biti savršeno rješenje. Ova tehnika stvara dubinu i dimenziju, a može pomoći i u prelasku na prirodnu boju.

Prednosti Lowlights za Sijedu Kosu

Uvođenjem tamnijih nijansi, lowlights mogu stvoriti kohezivniji izgled. Ova tehnika omogućuje da sijeda kosa postane dio cjelokupne frizure, umjesto da se naglašava. Time se smanjuje oštar kontrast između obojenih i sijedih vlasi.

Kako Postupiti s Lowlights

Kada odlučite dodati lowlights, preporučuje se postepeno uvođenje tamnijih nijansi. Umjesto uniforme boje, zamolite kolorista da stvara mekše prijelaze. To će omogućiti vašu sijedu kosu da zablista bez izgleda umjetnog prekrivanja.

Izbor Prvih Lowlights

Za sijedu kosu, važno je odabrati nijanse koje su tek nešto tamnije od vaše prirodne boje. Ove nijanse dodaju dimenziju i volumen frizuri. Određivanje odgovarajućih tonova spriječit će stvaranje viška topline ili umjetnog izgleda.

Strateški Položaj Lowlights

Kako bi vaša frizura bila interesantnija, dodavanje lowlights treba biti strateški planirano. Rad s iskusnim stilistom osigurat će da birate nijanse koje odgovaraju vašem tenu. Tako ćete stvoriti skladnu, prirodnu frizuru koja će privlačiti komplimente.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -