Utorak, 24 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeUnajmite dizajnerske haljine: UNIFORMA Concept pruža posebnu priliku

Unajmite dizajnerske haljine: UNIFORMA Concept pruža posebnu priliku

Najam dizajnerskih haljina u Zagrebu

UNIFORMA Concept je nova modna platforma koja omogućava iznajmljivanje ekskluzivnih dizajnerskih haljina. Ova zagrebačka adresa nudi haljine poznatih brendova kao što su Jacquemus, Norma Kamali i Rotate.

Održivost i financijska ušteda

Pokretačice projekta, Anastazija Šamec i Emma Čosić, shvatile su da mnoge žene kupuju haljine samo za jednu priliku. Ovaj način zbrinjavanja viška odjeće doprinosi održivosti. Iznajmljivanje haljina znači manje neiskorištenih komada u ormarima.

Jedinstveni koncept modnog najma

UNIFORMA Concept spaja slow fashion s high-end brendovima. Njihova ponuda uključuje elegantne haljine za vjenčanja, gala večere i druga važna događanja. Osim estetskih kvaliteta, iznajmljivanje haljina pomaže štednji novca.

Kako iznajmiti haljinu?

Haljine se mogu iznajmiti putem njihovog Instagram profila ili direktno u showroomu na Ilici 205. Nakon odabira, haljina se dostavlja ili preuzima čista i spremna za nošenje.

Budite neuniformirani i blistavi

Po povratku, haljina se priprema za novi najam, čineći je dostupnom novoj vlasnici. Moda treba biti dostupna svima, a UNIFORMA Concept to omogućava na održiv i pristupačan način.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -