Utorak, 24 Septembra, 2024
HomeSportNogometStrastvene tribine Partizana: Delije i Grobari u žestokom okršaju

Strastvene tribine Partizana: Delije i Grobari u žestokom okršaju

Napetost među navijačima

Na stadionu Partizana, strasti su ponovo na visokom nivou. Najvatreniji navijači beogradskih klubova, Grobari i Delije, suočili su se u žestokom vokalnom okršaju. Tokom prvog poluvremena, Delije su iskoristile priliku da se obračunaju s rivalima.

Provokativni transparenti

Navijači Crvene zvezde istakli su transparent koji je izazvao veliku pažnju. Na njemu je pisalo: “Šta sjever treba da viče, govori nam debil što Dinu Rađi kliče.” Ova poruka referira se na nedavni prijem legendarnim hrvatskim košarkašima, Dini Rađi i Toniju Kukoču, koji je izazvao oštre reakcije Grobara.

Reakcija Grobara

Ubrzo nakon što je transparent podignut, navijači Partizana su reagovali. S južne tribine su se čuli uzvici: “Ti si Zvezdin četnik Roberte,” upućujući to Roberta Prosinečkog, legendi Zvezde. Ovaj duel riječi dodatno je pojačao atmosferu na stadionu.

Tok utakmice

Kao da napetosti među navijačima nisu bile dovoljne, nogometaši su nastavili meč unatoč uzvicima sa tribina. Zvezda je povela iz penala, a trenutni rezultat na terenu iznosi 3:0. Utakmica se nastavlja, a navijači ne prestaju sa podrškom svojim timovima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -