Utorak, 24 Septembra, 2024
HomeSportNogometZvezda zabila četiri gola Partizanu: Najteži poraz u istoriji derbija!

Zvezda zabila četiri gola Partizanu: Najteži poraz u istoriji derbija!

Dom narušen u Beogradu

Fudbalska utakmica koja se odigrala između Crvene zvezde i Partizana ostavila je dubok trag. Zvezda je zabilježila pobjedu od 4:0, što predstavlja najteži domaći poraz Partizana u istoriji beogradskog derbija.

Svlačionica na meti navijača

Utakmica je i sama po sebi bila uzbudljiva, no povrh svega, navijači su izrazili svoje nezadovoljstvo. Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, suočio se s teškim trenutkom prilikom povratka u svlačionicu. Naime, prema njemu su letjeli razni predmeti, dok su se začule i eksplozije topovskih udara.

Posljedice nasilnog incidenta

Gorivo nezadovoljstvo navijača nije stalo tu. Pokušali su provaliti u svlačionicu i pritom polupali stakla. Nažalost, Stanojević je bio pogođen muškim staklom u toku incidenta i zadobio nekoliko ogrebotina.

Stanojević o incidentu

Na konferenciji za medije, Stanojević je opisao situaciju riječima: “Nezadovoljni navijači su razbili staklo, pogodilo nas. Nije bilo fizičkog obračuna, ali bilo je krvi.” Dodao je da situacija nije prijatna i da se ne želi praviti drama oko toga.

Derbi je završio katastrofalno za Partizan, a posljedice za klub i njegove navijače bit će sigurno prisutne i u narednim danima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -