Utorak, 24 Septembra, 2024
HomeShowbizzNovu sezonu IDJShow-a obilježili talenti i uzbudljive audicije

Novu sezonu IDJShow-a obilježili talenti i uzbudljive audicije

Uzbudljiv povratak IDJShow-a

Nakon uspješnih prethodnih sezona, muzičko takmičenje IDJShow se vratilo na male ekrane. Svake nedjelje gledat ćemo mlade pjevače iz regiona koji će pokazati svoj talenat.

Žiri i pravila takmičenja

Žiri čine popularni izvođači Nataša Bekvalac, Relja Popović i producent Darko Dimitrov. Oni će odabrati 36 takmičara iz hiljada prijavljenih. Pobijednik će osvojiti IDJCoin, koji može iskoristiti za razvoj svoje muzičke karijere.

Prva epizoda izazvala pažnju

Prva epizoda treće sezone emitovana je na TV Nova, a gledaoci su imali priliku vidjeti audicije. Voditelj Đorđe Ćulafić Džordži najavio je takmičenje i ukazao na važnost novih pravila u audicijama.

Talentovani takmičari iz regiona

Među učesnicima su se predstavile različite ličnosti, uključujući Anđelu Šutić i Nikolina Budiša, koje su oduševile žiri. Također, bila je tu i Ksenija Tanu iz Belorusije te David Joanis iz Makedonije.

Žiri i njihova razmišljanja

Kao i svakog puta, žiri je imao svoje komentare o takmičarima, a rasprave su se dotakle i izvođača i pisaca pjesama. Nataša je istaknula važnost talenta, dok je Darko pokušao usmjeriti diskusiju ka kvaliteti izvedbe.

Idemo dalje!

U narednim epizodama očekujemo još uzbudljivih trenutaka i novih talenata, koji će biti predstavljeni svakog petka od 21:30h na TV Nova.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -