Subota, 21 Septembra, 2024
HomeShowbizzMilica Marija Ćalić iz Pančeva oduševila na audiciji IDJShow-a svojom autorskom pesmom...

Milica Marija Ćalić iz Pančeva oduševila na audiciji IDJShow-a svojom autorskom pesmom “Ne zovi me”

Predstavljanje na audiciji

Na audiciji IDJShow-a, dvadesetčetvorogodišnja takmičarka Milica Marija Ćalić iz Pančeva impresionirala je Coach-eve svojom autorskom pesmom “Ne zovi me”. Ovaj emotivan nastup potakao je pažnju žirija, a Milica je otkrila poruku koju nosi njena numera.

Poruka pesme

Tokom izvedbe, Milica je istakla da sa pesmom želi poslati jasnu poruku bivšoj ljubavi: “Ovom pesmom sam htela da poručim da me više ne zove”, izjavila je. Nataša Bekvalac, članica žirija, naočigled se našalila: “Mislim da će on to sigurno shvatiti!”

Reakcije žirija

Iako je nastup izazvao interesovanje, Milica je dobila dva negativna glasa od Nataše i Relje. Izvinila se što nije bila sigurna kada treba da krene i stane tokom pesme.

Inspiracija za pesmu

Milica je podelila da je pesmu napisala pred godinu dana, dodajući: “Napisala sam osam pesama, a sada su posvećene publici.” Tokom razgovora sa Džordžijem, otkrila je da je pesma inspirisana nekim ko je sada u vezi s njenim “najvećim neprijateljem”.

Oduševljenje publikom

Takmičarka je na kraju naglasila da joj je drago što je videla iskrene osmehe Coach-eva, iako se nije osjećala potpuno spremnom. “To je zbog tebe!”, istakla je, upućujući poruku Džordžiju kroz osmeh.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -