Subota, 21 Septembra, 2024
HomeShowbizzVanja Cenić oduševila žiri IDJShow-a svojom prvom autorskom pjesmom

Vanja Cenić oduševila žiri IDJShow-a svojom prvom autorskom pjesmom

Novi talenat iz Pirota

Na ovogodišnjem takmičenju IDJShow, predstavila se mlada izvođačica, dvadesetjednogodišnja Vanja Cenić. Poreklo joj je iz Pirota, a svoju autorsku numeru izvela je na gitari.

Tremu i izazove predstavljanje

Vanja je priznala da je ovo bilo njeno prvo učešće na takmičenju takve vrste. Bila je svjesna pritiska koji takmičenje nosi, pa je osjećala blagu tremu. Iako je bila nervozna, ponosna je na svoju prvu autorsku pjesmu.

Kritike žirija

Komentari žirija bili su mješoviti. Nataša je pohvalila Vanjinu pojavu s gitarom, ali je istakla da kao pjevačica nije ostavila snažan utisak. Darko je primijetio njen interesantni autorski stil, ali naglasio potrebu za većom energijom tokom nastupa.

Relja ojačava poruke

Relja je bio direktan u kritikama, upozoravajući Vanju da se pripremi bolje za sljedeće krugove. “Moraš imati više pjesama spremno, da bi se pokazala u punom svjetlu”, rekao je on. Njegova poruka da kopira ličnu pripremljenost bila je jasna.

Posljednje riječi žirija

Nataša je naglasila da će pozitivne kritike pomoći Vanji da bude bolja, ali je upozorila da, ako se ovako predstavi sljedeći put, neće proći dalje u takmičenju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -