Subota, 21 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVPremijera predstave "Mihael Kolhas" u Narodnom pozorištu Sarajevo

Premijera predstave “Mihael Kolhas” u Narodnom pozorištu Sarajevo

Predstava inspirisana novelom Hajnriha fon Klajsta

Večeras je Narodno pozorište Sarajevo ugostilo predstavu “Mihael Kolhas”, inspirisanu čuvenom novelom Hajnriha fon Klajsta. Režiju potpisuje Boris Liješević, a predstava je izazvala veliku pažnju publike.

Izjava glavne glumice Milene Vasić

Glavna glumica, Milena Vasić, ekskluzivno je za “Avaz” najavila novu sezonu serije “Na rubu pameti”. Također je podijelila svoja osjećanja o predstavi. Vasić je istaknula važnost priče koja odražava borbu običnih ljudi protiv političke nepravde.

Poruka o ljudskoj borbi za pravdu

“Ovo je velika prilika da pokažemo šta smo napravili. Predstava govori o malim, poštenim ljudima koji žele normalan život”, izjavila je Vasić. Njen lik, supruga Mihaela Kolhasa, zajedno sa glavnim junakom nosi težak teret borbe za pravdu.

Vasić o ljubavi prema Sarajavu

Milena Vasić rado posjećuje Sarajevo, naglašavajući koliko uživa u snimanju u ovom gradu. “Posjećujem Sarajevo dva do tri puta godišnje. Drago mi je što radim ovdje”, poručila je.

Premijera serije “Na rubu pameti”

U iščekivanju je i emitovanje nove sezone serije “Na rubu pameti”, koja će uskoro početi. “Radili smo na ovom projektu dugo i uzbuđena sam zbog povratka na ekrane”, zaključila je Vasić.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -