Petak, 20 Septembra, 2024
HomeSportNogometBen Askren ovisi o Conoru McGregoru: 'On je ovisnik!'

Ben Askren ovisi o Conoru McGregoru: ‘On je ovisnik!’

Bivši MMA borac Ben Askren otvoreno je pričao o Conoru McGregoru tokom podcasta “Funky and the Camp” s Danielom Cormierom. Askren je izrazio zabrinutost zbog McGregorove navike izlaska i navodne ovisnosti.

McGregorova borba s ovisnošću

Askren tvrdi da je očigledno kako McGregor ima problem s ovisnošću. Iako je uspješan i bogat, Askren smatra da to ne umanjuje ozbiljnost situacije. “Svi mu dopuštaju da radi šta god poželi, ali on ne može da odradi trening kamp,” ističe Askren.

Problematično ponašanje i javni izlazci

U svojim izjavama, Askren se osvrnuo na snimke McGregora izlazak noću. “Ako ste bogati i slavni, ali ne radite ništa nezakonito, možete živjeti svoj život,” dodao je Askren. Međutim, smatra da je McGregor daleko od ozbiljnog borca zbog svojih navika.

Lični stavovi i iskustva

Askren je naveo kako često govori da Chandler treba obavijestiti McGregora o njegovoj situaciji. “Verovatno je ovisnik o drogama i alkoholu,” rekao je Askren. Iako tvrdi da ne može suditi bez direktnog dokaza, njegova mišljenja se temelje na dostupnim snimcima.

Podsjećamo, McGregor je u posljednjem meču pretrpio povredu, što je doprinijelo njegovom gubitku od Dustina Poiriera. Ova situacija dodatno povećava zabrinutost fanova i stručnjaka o njegovom stanju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -