Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzHejli Biber dijeli prvu fotografiju nakon porođaja, oduševila fanove

Hejli Biber dijeli prvu fotografiju nakon porođaja, oduševila fanove

Hejli Biber, poznata influenserka i osnivačica brenda Rhode Beauty, nedavno je podijelila svoju prvu fotografiju nakon porođaja. Ova objava izazvala je lavinu komentara na račun njenog izgleda i povratka na društvene mreže.

Nova radost u porodici Biber

Hejli i Džastin Biber dočekali su svoje prvo dijete, sina Džeka, u avgustu. Informacije o bebi su bile skromne, no poslednji potez Hejli donio je novu pažnju. Postavila je slatku selfi fotografiju na Instagram storiju, uz natpis „hi“.

Prirodni izgled i stil

Na fotografiji, Hejli se pojavila sa čistim licem, odjevena u crnu majicu. Zlatne minđuše i tamnoplavi lak za nokte dodatno su joj naglasili stil. Također je pokazala svoju prepoznatljivu telefonsku masku brenda Rhode Beauty.

Porodica slavi novi član

Džastinova mama, Pati Malet, ne krije sreću zbog novorođenčeta. Izjavila je kako je neizmjerno srećna što su postali djed i baba. Također, Hejlin tata, Stiv Boldvin, izrazio je zadovoljstvo, ističući da je Džek „neverovatno sladak“.

Život u centru pažnje

Iako su Hejli i Džastin zadržali nisku medijsku prisutnost, viđeni su u društvu prijateljice Kajli Džener u popularnom restoranu. Savršeno usklađeni sa roditeljstvom, par slavi šestu godišnjicu braka.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -