Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVSofija Loren slavi 90. rođendan: Legenda filmske industrije proslavit će desete decenije

Sofija Loren slavi 90. rođendan: Legenda filmske industrije proslavit će desete decenije

Devedeset godina Sofije Loren

Italijanska glumačka zvijezda Sofija Loren, upečatljiva filmska ikona, proslavit će svoj 90. rođendan u Rimu. Ova proslava će se održati u petak navečer, a kako prenose italijanski mediji, događaj će okupiti brojne uzvanike.

Specijalna proslava u luksuznom hotelu

Sofija Loren će svečano proslaviti svoj rođendan na privatnoj zabavi u luksuznom hotelu u rimskoj povijesnoj jezgri. Nakon počasti koju će joj odati mnogi gosti u kinu studija Cinecittà, pratiće je oko 150 prijatelja, kolega i članova porodice na večeri.

Odjevna kombinacija od Đorđa Armanija

Povodom ovog posebnog događaja, Sofija će nositi kreaciju svog bliskog prijatelja Đorđa Armanija. Ova saradnja dodatno naglašava njen status kao modne ikone.

Filmovi i počasti

Devedeseti rođendan biće obilježen i retrospektivom u njujorškom Lincoln Centru. Javna televizija Rai emitirat će nekoliko filmova u kojima je glumila Loren. Ova proslava afirmira njen uticaj na filmsku industriju kroz osam decenija karijere.

Sofija Loren i njena filmska ostavština

Tokom svoje karijere, Loren je radila s mnogim legendama Holivuda. Između ostalih, radila je s Antonion Kvina, Klarkom Gejblom i Frankom Sinatrom. Osim toga, svoju autobiografiju objavila je 2014. godine pod nazivom “Juče, danas i sutra”.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -