Petak, 20 Septembra, 2024
HomeVijestiSvijetKamala Harris upozorava potencijalne uljeze: "Bit će upucani"

Kamala Harris upozorava potencijalne uljeze: “Bit će upucani”

Provokativna izjava Kamale Harris

Kamala Harris, demokratska kandidatkinja za predsjednika, izdala je oštru izjavu o zaštiti doma. U intervjuu s Oprah Winfrey, Harris je upozorila svakog potencijalnog uljeza: “Ako netko provali u moju kuću, bit će upucan”. Ova izjava izazvala je reakcije s obzirom na trenutnu polarizaciju oko zakona o oružju.

Izjava usred političke napetosti

Harris je učinila ovu izjavu tokom uživo emitiranog razgovora. Smijući se, priznala je: “Vjerojatno to nisam trebala reći. Ali moje osoblje će se time pozabaviti kasnije.” Ova pripomena došla je u kontekstu pojačane zabrinutosti zbog političkog nasilja.

Različiti stavovi o zakonima o oružju

S obzirom na nedavne događaje, uključujući potencijalne atentate, politička klima je napeta. Donald Trump, njen protivnik na predstojećim izborima, zalaže se za malo ograničenja kada je u pitanju oružje, dok Harris podržava strogije mjere.

Podrška drugom amandmanu

Kao dio svog stava, Harris je istaknula da podržava drugi amandman američkog ustava, koji garantuje pravo na posjedovanje oružja. Različiti pogledi na ovu temu nastavljaju izazivati debatu širom zemlje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -