Petak, 20 Septembra, 2024
HomePozitivnoBiznisASA Banka otvorila novu poslovnicu u Fojnici

ASA Banka otvorila novu poslovnicu u Fojnici

Otvorena moderna poslovnica ASA Banke

U nedjelju je svečano otvorena nova poslovnica ASA Banke u Fojnici. Ceremoniji su prisustvovali brojni gosti i klijenti.

Izjave zvaničnika

Samir Mustafić, predsjednik Uprave ASA Banke, istakao je opredijeljenost banke ka vrhunskoj usluzi. “Rezultati koje ASA Banka postiže jasno pokazuju uspješnost naše strategije”, rekao je Mustafić.

Mustafić je naglasio da će ova poslovnica olakšati pristup uslugama građanima Fojnice. Također, najavio je otvaranje prve poslovnice u Republici Srpskoj do kraja godine.

Benefiti za lokalnu zajednicu

Otvorena poslovnica predstavlja značajan benefit za lokalnu zajednicu, jer će pružiti kvalitetnu bankarsku uslugu. Načelnik Općine Fojnica, Sabahudin Klisura, izrazio je zahvalnost ASA Banci na ulaganju u lokalnu ekonomiju.

Prema njegovim riječima, ova poslovnica će doprinijeti jačanju poslovne infrastrukture i poboljšati uvjete za nova ulaganja.

Položaj nove poslovnice

Nova poslovnica ASA Banke se nalazi na adresi Mehmeda Spahe br. 6 u Fojnici. Očekuje se da će ovo otvaranje donijeti nova radna mjesta i poboljšati poslovnu klimu u regionu.

ASA Banka ostaje vodeća domaća banka, fokusirajući se na potrebe klijenata i podršku razvoju privrede.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -