Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzAdele Turneja Praćena Ekstremnim Cijenama Ulaznica: Frustracija Fanova

Adele Turneja Praćena Ekstremnim Cijenama Ulaznica: Frustracija Fanova

Ekstremne cijene karata za Adele

Britanska pjevačica Adele prošla je kroz pravi vrtlog na svojoj posljednjoj turneji. Ulaznice su dostigle nevjerovatne cijene, koje se kreću između 5.000 i 70.000 dolara. Oni koji su željeli uživati u prvih nekoliko redova, morali su izdvojiti iznos veći od 5.000 dolara.

Razočaranstvo među fanovima

Fanovi su izrazili svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama. “Cijene ovih ulaznica su pretjerane”, ističe jedan od razočaranih ljubitelja muzike. Mnogi su se složili s tim da umjetnica ne bi trebala dozvoliti ovakve ekstremne cijene. “Zato je dosta Amerikanaca stiglo na koncerte u Njemačkoj”, dodaju drugi komentatori.

Adele planira pauzu u muzičkoj karijeri

Pored visoke cijene karata, Adele je najavila dužu pauzu nakon ove turneje. Tokom ove pauze, namjerava se posvetiti svom ljubavničkom pozivu u glumi. “Adele in Munich” je bila druga koncertna rezidencija pjevačice, koja je započela prije dvije godine u Las Vegasu.

Kratkoročna turneja

Ova turneja, koja je uključivala deset nastupa, trajala je od 2. do 31. augusta. Dva nastupa sedmično dala su priliku fanovima da čuju njene najljepše hitove. Iako su karte bile skupe, strast prema njenoj muzici ostaje neizmjerna.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -