Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzDžulija Foks demantuje trudnoću: "To je za film!"

Džulija Foks demantuje trudnoću: “To je za film!”

Džulija Foks nedavno je izazvala uzbuđenje na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu, objavila je video koji sugeriše da je trudna. U snimku, objavljenom 17. septembra, Džulija se snimila s izgledom trudničkog stomaka, dok se nalazila u beloj majici i šortsu.

Spekulacije o trudnoći

Samo sat vremena nakon prvobitne objave, Džulija je razjasnila situaciju. U drugom Instagram storiju, napisala je: „Omg, to je za film!! STOMAK NIJE PRAVI!!!“ Ova izjava smirila je mnoge pratioce koji su brinuli o njenoj navodnoj trudnoći.

Filmovanje i glumačka karijera

Iako nije otkrila o kojem je filmu riječ, Džulija trenutno ima najmanje pet najavljenih uloga. Među njima je i LGBTQ+ romantična drama „Perfect“, gdje igra bogatu trudnicu koja se zaljubljuje u mlađu ženu.

Prioriteti u karijeri

Foks, koja ima trogodišnjeg sina Valentina s bivšim mužem Petrom Artemijevim, nedavno je izjavila da će joj prioritet biti glumačka karijera. U intervjuu je istakla kako se oslanja na svoj instinkt prilikom odabira projekata, dodajući: „Samo moram da sledim svoje instinkte.“

Samosvijest i modni izbori

Džulija je poznata po svojim upečatljivim modnim izborima i neustrašivom pristupu životu. „Vrlo sam instinktivna“, rekla je, objašnjavajući svoj način izražavanja. „Ako slomi internet, slomi. Ako ne, ne. To je samo još jedan dan.“

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -