Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzLuna Đogani i Marko Miljković: Puzijada sa Lanom donijela osmijehe i medalju

Luna Đogani i Marko Miljković: Puzijada sa Lanom donijela osmijehe i medalju

Porodica koja inspiriše

Popularni influenseri Luna Đogani i Marko Miljković ponovo su oduševili svoje obožavatelje. Ovaj put, fokusirali su se na takmičenje svoje mlađe ćerke Lane. Njihov entuzijazam i ljubav prema porodici svakodnevno privlače pažnju na društvenim mrežama.

Učestvovanje na Puzijadi

U novom videu, Luna i Marko objašnjavaju da su se odlučili za takmičenje pod nazivom “Puzijada”. Njihova ćerka Lana je bila zvezda događaja, a roditelji su se veselili i pripremali za uzbudljivo takmičenje.

Zabava iznad svega

Iako Lana nije osvojila prvo mjesto, porodica se sjajno zabavila. Dobili su medalju za „stajanje u mestu“, što je samo dodatno poboljšalo raspoloženje. Luna je istakla da je cilj bio zabaviti se i stvoriti uspomene koje će ostati za cijeli život.

Sve ljubavi budućnosti

Lana je, iako nije bila najbrža, pokazala svoj šarm i zainteresovanost za događaj. Luna i Marko često organiziraju sadržaje sa svojim ćerkama, ali se povremeno posvete i sami sebi, kako bi obnovili energiju.

Planovi za buduće avanture

Ovaj događaj samo je jedan od mnogih zabavnih trenutaka koje će porodica Đogani i Miljković podijeliti s publikom. Njihova aktivnost na društvenim mrežama i dalje će inspirirati mnoge.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -