Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzAdel šokira obožavaoce cijenama ulaznica za koncerte u Las Vegasu

Adel šokira obožavaoce cijenama ulaznica za koncerte u Las Vegasu

Visoke cijene ulaznica za posljednje koncerte

Britanska pevačica Adel najavila je posljednje koncerte u Las Vegasu prije planirane muzičke pauze. Obavijest o njenoj dugotrajnoj pauzi šokirala je mnoge. Međutim, još šokantnije su cijene ulaznica, koje su izazvale i negodovanje među njenim obožavaocima.

Cijene ulaznica dostižu astronomske iznose

Na platformi Seat Geek, ulaznice za prva mesta do bine koštaju više od 5.000 dolara. Mjesta udaljenija od bine dostupna su po cijenama između 3.500 i 4.800 dolara. U međuvremenu, neki preprodavci nude ulaznice za neverovatnih 13.000 do 70.000 dolara.

Kritike obožavalaca na društvenim mrežama

Obožavaoci su na društvenim mrežama izrazili svoje nezadovoljstvo. Komentari poput “Ulaznice u Minhenu su bile besplatne naspram ovih cijena” i “Gubim svako poštovanje prema tebi” postali su viralni. Mnogi tvrde da su njeni raniji koncerti u Evropi bili znatno pristupačniji.

Adel razmatra novu karijeru

Izvor blizak pevačici otkrio je da Adel planira da se posveti glumi. Pohađa intenzivne časove glume i razmišlja o ulogama. Međutim, i dalje se čeka na scenarij za njen mogući filmski projekat.

Odbijena ponuda od 200 miliona dolara

Iako su cene ulaznica visoke, objavljeno je da je Adel odbila mogućnost da zaradi 200 miliona dolara. Ova odluka može ukazivati na njenu posvećenost budućim projekatima izvan muzike.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -