Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVDemi Mur: Kako je postala najplaćenija glumica svijeta u 1996. godini

Demi Mur: Kako je postala najplaćenija glumica svijeta u 1996. godini

Demi Mur i njen rekordni honorar

Demi Mur je postala najplaćenija glumica na svijetu 1996. godine. Zaradila je 12,5 miliona dolara za film “Striptiz”. Ova ogromna zarada izazvala je brojne kontroverze i negativne reakcije.

Negativne reakcije na uspjeh

Tokom jedne diskusije u Njujorku, Mur se prisjetila kritika koje je dobijala zbog svog uspjeha. “Bila sam na meti onih koji su željeli da me sruše čim sam počela zarađivati kao muške kolege,” izjavila je. Ova situacija nije ju iznenadila, ali je ostavila snažan utisak na nju.

Brak s Brusom Willisom

U to vrijeme, Mur je bila u braku sa poznatom megazvijezdom Brusom Willisom. Otvoreno je priznala da je njena zarada u odnosu na njegovu bila “smiješna”. “Nije se radilo o tome da se poredim s njim, ali bio je očigledan razlike u našim honorarima,” naglasila je.

Značaj filma “Striptiz”

Film “Striptiz” bavio se temama striptiza i ženskog tijela, što je dodatno povećalo pritisak i osudu prema Mur. Iako je postigla veliki uspjeh, postala je meta dodatnog posramljenja.

U zaključku, Demi Mur ostaje simbol borbe za jednakost i uspjeh u holivudskom svijetu, gdje su predrasude i dalje prisutne.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -