Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometDemirović podeblao pozitivne utiske nakon debija u Ligi prvaka

Demirović podeblao pozitivne utiske nakon debija u Ligi prvaka

Izjednačena utakmica na Bernabeu

Fudbalski klub Stuttgart suočio se s aktuelnim prvakom Evrope, Real Madridom, u uzbudljivom susretu. Iako su Švabe poražene, većinu utakmice su pružile ravnopravan, čak i bolji otpor. Igrači Stuttgarta uspjeli su se nostalgično održati u igri sve do samog finiša meča.

Debi Ermedina Demirovića

Bh. reprezentativac Ermedin Demirović imao je čast da debituje u Ligi prvaka. Ušao je u igru u 75. minuti, zamijenivši Enza Millota, i pokazao svoju odlučnost i potencijal. Nakon susreta, Demirović je izražavao ponos zbog nastupa cijelog tima.

Demirovićeve riječi nakon utakmice

“Skidam kapu onome za ono što smo pokazali kao tim. Bila je to izjednačena igra veći dio utakmice. Nismo se prepali Real Madrida i Bernabeua. Napravili smo mnogo dobrih akcija i ostali vjerni svom nogometu”, istakao je Demirović. Nažalost, nije im pošlo za rukom iskoristiti brojne šanse koje su imali.

Forma u sezoni

Ermedin Demirović pokazao je sjajnu formu u dosadašnjem dijelu sezone. U dresu Stuttgarta postigao je tri gola u bundesligi i jedan u Kupu Njemačke. Njegov nastup i doprinos timu ohrabrujući su za navijače i stručni štab.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -