Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometKonferencija u Berlinu okupila nogometne legende i stručnjake

Konferencija u Berlinu okupila nogometne legende i stručnjake

Veliki nogometni događaj u Berlinu

Berlin je nedavno bio domaćin važnoj nogometnoj konferenciji, koja je okupila brojne nogometne velikane i trenere. Među prisutnima bio je i selektor Španije, Luis de la Fuente, koji je nedavno osvojio Evropsko prvenstvo sa svojom reprezentacijom.

Diskusije o taktičkim trendovima

Konferencija je pružila priliku selektorima da razgovaraju o ključnim taktičkim trendovima s Evropskog prvenstva. De la Fuente je predvodio diskusiju s drugim renomiranim selektorima, uključujući Francisca Didier Deschampса, Willy Sagnola iz Gruzije i Roberta Martineza iz Portugala.

Prvi nastup Barbareza na klupi Zmajeva

Među učesnicima bio je i Sergej Barbarez, koji je nedavno debitovao kao selektor Zmajeva. Na svom prvom takmičenju postigao je remi protiv Mađarske (0:0) na gostovanju, čime je osvojio prvi bod.

Učeće velikih stručnjaka

Na konferenciji su se okupili i veliki nogometni stručnjaci poput Fabiа Capella, Rafa Beniteza i Ole Gunnara Solskjaera. Ovi stručnjaci su svojim prisustvom doprinijeli vrijednosti događaja, razmjenjujući iskustva i znanja.

Barbarez dijeli trenutke sa događaja

Sergej Barbarez je na svojim društvenim mrežama podijelio fotografije s konferencije, čime je još jednom istaknuo važnost okupljanja takvih nogometnih autoriteta.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -