Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzReper Didi Kombs odbijen za kauciju od 50 miliona dolara

Reper Didi Kombs odbijen za kauciju od 50 miliona dolara

Reper Šon Kombs, poznat kao Didi, suočava se sa ozbiljnim pravnim problemima nakon nedavnog hapšenja u Njujorku. Optužen je za trgovinu ljudima, pranje novca i organizovani kriminal, a njegov predlog za kauciju od 50 miliona dolara je odbijen.

Teške optužbe i maksimalna kazna

Didi se suočava sa optužbama koje mogu rezultirati doživotnom kaznom zatvora. Prema saveznoj optužnici, njegovi zločini datiraju unazad deceniju. U dokumentima se navodi da je bio umiješan u pritisak na žene da se upuste u seksualne aktivnosti.

Odbijen predlog za kauciju

U pismu njujorškom sudiji, Kombs je naglasio koliko će poštovati uslove kaucije. Njegova ponuda uključivala je, osim kaucije, i vlasničke udjele u dvije nekretnine. Ipak, tužioci su zatražili da ostane iza rešetaka, navodeći da predstavlja rizik od bekstva i opasnost za zajednicu.

Pravni tim brani njegovu nevinost

Advokati Marka Agnifila i Teni R. Geragosa istakli su da je Didi pokazao svoju pouzdanost napustivši svoj dom u Majamiju i odlazeći u Njujork. Naglašavaju njegovu posvećenost dokazivanju nevinosti na sudu.

Naredno saslušanje i pravne borbe

Naredno saslušanje zakazano je za 25. septembar. U međuvremenu, vlasti su zaplenile razne dokaze, uključujući narkotike i vatreno oružje, tokom hapšenja.

Prema Agnifilu, Didi će se boriti protiv ovih optužbi sa punim poverenjem svojih advokata, tražeći pravedno suđenje bez presuda unaprijed.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -