Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportKosarkaOdržava se turnir u spomen na proslavljenog pjevača i ljubitelja košarke

Održava se turnir u spomen na proslavljenog pjevača i ljubitelja košarke

Turnir posvećen tradiciji košarke

U subotu, 21. septembra, započinje značajan turnir u čast proslavljenog pjevača, koji je bio strastveni ljubitelj košarke. Ovaj događaj slavi uspomenu na njegovu ljubav prema ovom sportu, kao i njegovu prijateljsku vezi s legendom bh. košarke, Mirzom Delibašićem.

Učesnici turnira

Turnir organizuje Ženski košarkaški klub Play Off, a očekuje se učešće najboljih ženskih košarkaških ekipa iz regije. Na turniru će igrati Crvena Zvezda iz Beograda, Budućnost iz Podgorice i Ragusa iz Dubrovnika.

Program turnira

Prvi dan turnira nudi dva polufinalna susreta. U 17:00 sati sastaće se Play Off i Crvena Zvezda. Nakon tog meča bit će upriličeno svečano otvaranje turnira. U 20:00 sati na parketu će se susresti ekipa Raguse i Budućnosti.

Finalni dan i nagrade

U nedjelju je na rasporedu utakmica za treće mjesto u 13:00 sati, nakon koje slijedi finale u 15:30 sati. Na kraju turnira bit će upriličena dodjela nagrada za najbolje ekipe i pojedince, te zatvaranje događaja.

“Svi ste dobrodošli u Skenderiju na ovaj veliki događaj, a ulaz je besplatan,” poručili su organizatori iz ŽKK Play Off.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -