Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVBong Joon-Hoo otkriva misterije budućnosti u novom filmu "Mickey 17"

Bong Joon-Hoo otkriva misterije budućnosti u novom filmu “Mickey 17”

Premijera filma “Mickey 17” pomjerena za 2025. godinu

Nakon što je postavio nove standarde s filmom “Parazit”, redatelj Bong Joon-Hoo najavljuje svoj najnoviji projekt. Film “Mickey 17”, koji je trebao imati premijeru krajem ožujka 2024. godine, sada se odgađa za kraj siječnja 2025. godine. Ovo je rezultat komplikacija tokom realizacije filma.

Inspiracija i budžet filma

Film “Mickey 17” temelji se na književnom djelu Edwarda Ashtona pod naslovom “Mickey 7”. Sa budžetom od 120 do 150 milijuna dolara, ovaj film će biti najskuplji u karijeri redatelja. Praćenje radnje odvijat će se u distopijskoj budućnosti, gdje se Mickey suočava s intrigantnim izazovima.

Radnja i glavna okosnica filma

Mickey, kojeg igra Robert Pattinson, radi kao zaposlenik korporacije koja mu omogućava regeneraciju tijela i sjećanja nakon svake smrti. Kako radnja napreduje, Mickey počinje otkrivati istinu o svojoj egzistenciji i funkcioniranju korporativnog sustava budućnosti.

Raspored premijere i distribucije

Premijera “Mickey 17” najavljena je za Južnu Koreju nekoliko dana prije američke i europske distribucije. Očekivanja oko ovog filma su visoka, posebno uz redateljev poznati stil, koji obuhvata neočekivane zaplete i detalje.

U filmu, uz Pattinsona, nastupaju i poznata lica poput Marka Ruffala, Toni Collette, Stevena Yeuna i Naomi Ackie, čime se dodatno povećava interes publike.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -