Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomePozitivnoBiznisBanja Luka domaćin NetWork 12 konferencije: Fokus na eCommerce izazove u BiH

Banja Luka domaćin NetWork 12 konferencije: Fokus na eCommerce izazove u BiH

Izazovi eCommerce sektora

Digitalna trgovina se širi nevjerojatnom brzinom. Bosna i Hercegovina se suočava s brojnim izazovima u tom polju. Da li ćemo usvojiti moderne prakse ili ćemo ostati izgubljeni u moru propuštenih prilika?

NetWork konferencija u Neumu

NetWork konferencija bit će održana od 23. do 25. oktobra u Grand Hotelu Neum. Ove godine, konferencija nosi slogan “THE POWER OF CONNECTION”. Ovaj događaj će okupiti ključne aktere iz polja eCommerce-a.

Učesnici i panel diskusije

Jedan od glavnih događaja je duel “eCommerce Matrix: Evropski nivo vs. BiH realnost – koju pilulu biramo?”. Ovaj duel će na svjetlo baciti najvažnije izazove s kojima se suočava domaća scena.

U našu zemlju dolazi Luca Casseti, generalni sekretar eCommerce Europe. Njegova znanja i iskustva iz evropskog tržišta su dragocjena. Njegov posjet obećava da će biti transformativan za bh. poslovnu zajednicu.

O izazovima i mogućnostima

Orhan Gazibegović, predsjednik eCommerce asocijacije u BiH, govorit će o trenutnim izazovima. Tijekom diskusija istražit će se inovacije i zakonske prepreke koje stoje na putu lokalnim firmama.

Informacije o registraciji

Redovne kotizacije su na raspolaganju do 30. septembra. Za više informacija, posjetite službenu stranicu konferencije i pratite društvene mreže: LinkedIn, Facebook, Instagram i Twitter.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -