Petak, 20 Septembra, 2024
HomeSportNogometBayern razbio Dinamo, Kane predvodio spektakl s devet pogodaka

Bayern razbio Dinamo, Kane predvodio spektakl s devet pogodaka

Dominacija Bayerna u utakmici protiv Dinama

U jučerašnjem susretu, Bayern München dosegao je nevjerojatnu pobjedu protiv Dinama Zagreb s rezultatom 9:2. Na stadionu Allianz Arena, Harry Kane briljirao je postigavši čak četiri gola. Uz njega, Michael Olise dodao je dva pogotka.

Povijesni poraz za Dinamo

Ovaj poraz postao je najteži evropski poraz u historiji zagrebačkog kluba. Dinamo je tako postao prvi tim u Ligi prvaka koji je na jednom meču primio devet golova. Prethodni rekord bola je bio od Lyona, kada su 2011. izgubili 7:1.

Kratke, ali dramatične minute za Dinamo

Strijelci za Dinamo bili su Bruno Petković i Takuya Ogiwara, koji su postigli golove na početku drugog poluvremena. No, njihovi pogoci naljutili su Bavarce koji su već tada vodili 3:2, što je dovelo do još veće dominacije.

Kaneov komentar nakon utakmice

Harry Kane dotaknuo se nastupa svoje ekipe, istaknuvši: “Od početka do kraja, osim pet minuta na početku drugog poluvremena, bili smo uvjerljivi”. On je naglasio važnost nemilosrdnosti i želje za još većim rezultatom, ističući da tim namjerava nastaviti s dobrom formom.

Rekordni uspjesi u Ligi prvaka

Posebno se ističu i rekordne pobjede u Ligi prvaka koje su ostvarili Real Madrid i Liverpool, pobijedivši Malmo, odnosno Bešiktaš rezultatom 8:0. Bayern se ovim trijumfom pridružio elitnom klubu ekipa s impresivnim ishodima u najprestižnijem evropskom takmičenju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -