Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzTrifunović se našalio nakon hapšenja: "Možete li me razmijeniti za Severinu?"

Trifunović se našalio nakon hapšenja: “Možete li me razmijeniti za Severinu?”

Humor usred nevolja

Sergej Trifunović, poznati glumac i politički aktivista, našalio se na društvenim mrežama po povratku iz hapšenja. Na svojoj Instagram fotografiji, napisao je: “Možete li me razmijeniti za Severinu?”, uz dodatak: “Pitam za prijatelja”. Ova šala nastala je uslijed nedavne situacije s popularnom pjevačicom Severinom, koja je bila zadržana na granici Srbije.

Hapšenje na graničnom prelazu

Trifunović je uhapšen oko ponoći na graničnom prelazu Bajakovo prilikom pokušaja ulaska u Hrvatsku. Kako javlja Slobodna Dalmacija, glumac će biti odveden u Split, gdje ga očekuje suđenje na Općinskom prekršajnom sudu.

Neizvjestan razlog hapšenja

Još uvijek nije jasno zbog čega je Trifunović uhapšen. Prošle godine, dobio je zabranu ulaska u Hrvatsku i zemlje Europske unije na godinu dana. Incident koji je doveo do zabrane desio se 9. i 10. septembra. S obzirom na to, zabrana ulaska trebala je isteći do sada, što dodatno komplikuje situaciju.

Reakcije javnosti

Trifunovićeva šala na društvenim mrežama izazvala je različite reakcije. Mnogi su ga podržali, smatrajući da humor pomaže u teškim situacijama. Dok čeka suđenje, glumac ostaje aktivan na društvenim mrežama i nastavlja sa svojim stavovima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -