Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeLjepotaDemi Moore očarala u crvenoj haljini na premijeri novog filma "The Substance"

Demi Moore očarala u crvenoj haljini na premijeri novog filma “The Substance”

Upečatljiv izgled Demi Moore na premijeri

Na nedavnoj premijeri filma “The Substance”, 61-godišnja glumica Demi Moore zasjala je u dugoj crvenoj haljini bez naramenica. Haljina nije samo privukla pažnju, već je i oslikavala njen jedinstveni stil. Stvorena od brenda Oscar de la Renta, haljina je imala apstraktne motive mozaika i šljokica koje su se svjetlucale na svjetlu.

Porodica u centru pažnje

Demi nisu pratile samo haljine, već i njene kćerke, Rumer, Tallulah i Scout. One su pozirale zajedno s njom, odražavajući posebnu vezu porodice. Rumer (36) i Tallulah (30) izabrale su crne haljine, dok je Scout (33) odabrala smeđu haljinu koja savršeno odgovara jesenskom ambijentu.

Najava novog filma

Demi Moore za ovu priliku upotpunila je izgled visećim naušnicama brenda Marli i blago uvijenom kosom. Na Instagramu se zahvalila svom stilisti, Bradu Goresku, te najavila da će film “The Substance” biti dostupan u kinima za tri dana.

O filmu “The Substance”

Film “The Substance”, rediteljice Coralie Fargeat, premijerno je prikazan na Filmskom festivalu u Cannesu. U ovoj naučno-fantastičnoj hororu, Demi igra glavnu ulogu voditeljice koja koristi lijek s crnog tržišta, omogućavajući joj da postane mlađa i bolja verzija sebe. Uz Demi, u filmu glume i Margaret Qualley i Dennis Quaid.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -