Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVBeograd svjedoči povratku kultne komedije "Žikina dinastija"

Beograd svjedoči povratku kultne komedije “Žikina dinastija”

Povratak omiljenih likova

U Beogradu je započelo snimanje nastavka legendarne jugoslavenske komedije “Žikina dinastija”. Novi film, koji nosi naziv “Povratak Žikine dinastije”, režira Milan Konjević prema scenariju Milene Marković.

Glavni likovi ponovo na sceni

Nikola Kojo se vraća na ekran u ulozi Miše Pavlovića. Ova uloga mu je posljednji put povjerena prije više od 30 godina. U novom nastavku, Miša se ponovo susreće sa svojim sinovima koji žive s Natašom u Moskvi.

Uzbudljiva priča o porodičnim vrijednostima

Kada sinovi, koji su nazvani po svojim pradjedovima, stižu u Srbiju, kreće godina ispunjena smijehom i avanturom. Pored Koje, uloge će ponoviti Vesna Čipčić i Vladimir Petrović, dok producenti najavljuju iznenađenja.

Uključenost originalnog tima

Snimanje filma nadgleda Jovan Marković, kreator originalne serije. On aktivno učestvuje kao ko-producent i scenaristički konsultant. Njegova kćerka, Milena Marković, autorica je scenarija.

Nova glumačka lica i lokacije snimanja

Novi likovi uključuju Nikolu Bruna i Gavrila Ivankovića, dok će poznata manekenka Danijela Dimitrovska debuitovati u prvom filmu. Snimanja se održavaju u Beogradu, Pančevu i na Zlatiboru.

Premijera planirana za jesen 2025.

Ovaj dugo očekivani nastavak ući će u naša srca s porukom o porodičnim vrijednostima. Premijera filma zakazana je za jesen 2025. godine.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -