Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometDrama na terenu: Sarajevo remiziralo sa Brerom u uzbudljivoj utakmici

Drama na terenu: Sarajevo remiziralo sa Brerom u uzbudljivoj utakmici

Utakmica puna preokreta

Omladinci Bordo tima ostvarili su uzbudljiv susret protiv Brere Strumice. Utakmica je završila rezultatom 2:2, a svi detalji su u žiži interesovanja navijača.

Prvi period igre

U 37. minuti, Sarajevo je došlo do prednosti. Bakir Koso je asistirao Muameru Hamziću, koji je savršeno matirao golmana domaćih. Taj trenutak donio je veliko oduševljenje među ljubiteljima nogometa.

Drugi gol i povratak gostiju

U drugom dijelu, Sarajevo je povećalo prednost u 69. minuti. Rezervista Harun Pločo je sa jedanaest metara postigao drugi gol, čime je situacija izgledala povoljno za ekipu Sarajeva.

Preokret u završnici

Međutim, domaći tim se nije predavao. U 76. minuti, Martin Gjorgjevski smanjuje rezultat, donoseći novu nadu svojoj ekipi. Uzbudljivo je bilo do samog kraja.

Drama u sudijskoj nadoknadi

Već u petoj minuti sudijske nadoknade, dosuđen je jedanaesterac za domaće. Again, Gjorgjevski je bio siguran izvođač, postavljajući konačan rezultat na 2:2. Utakmica je završila u velikoj drami.

Revans u Sarajevu

Revanš susret između ove dvije ekipe zakazan je za 2. oktobar. Sarajevo će imati priliku da pokaže snagu na domaćem terenu. Navijači s nestrpljenjem očekuju taj susret.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -