Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeNova DeLight kolekcija donosi jesen ispunjenu bojama i stilom

Nova DeLight kolekcija donosi jesen ispunjenu bojama i stilom

Uživajte u šarenoj jeseni s DeLight brendom

Jesen je pravo vrijeme za slojevito odijevanje. Brojni entuzijasti jesenjih modnih kombinacija s nestrpljenjem dočekuju novu sezonu. Hrvatski brend DeLight donosi osvježenu viziju jeseni, daleko od tamnih tonova.

Nove boje i kvalitetni materijali

DeLight predstavlja kolekciju obojanu najsvjetlijim bojama. Sakoi i odijela, izrađeni od vrhunskih tkanina, oduzimaju dah svojim upečatljivim izgledom. Bordo i plava dominiraju ovom sezonom, a svi svjetski brendovi prepoznaju ove tonove kao trendi za jesen.

Tradicionalna elegancija s modernim naglaskom

Kvaliteta, savršenstvo kroja i izdržljive tkanine glavne su karakteristike DeLight brenda. Svaki odjevni komad pažljivo je izrađen, s naglaskom na dugotrajnost i eleganciju. Poslovna elegancija s modernim zaokretom donosi vječnost u stilu.

Jedinstvenost i personalizacija

DeLight nudi personalizaciju svojih proizvoda, uključujući šivanje po mjeri, što ga čini jedinstvenim. Održavanje njenih komada dodatni je benefit koji nude svojim klijenticama. Svi dijelovi su izrađeni s pažnjom, garantirajući dugovječnost.

Kreativni proces i tim iza DeLight brenda

Ivan Friščić, dizajner brenda, ističe kako se trudi prenijeti veselje jeseni kroz hrabre uzorke. Snimanje kampanje održano je u Amadria Park Hotel Capital-u, a zaštitno lice bila je Nikolina Bakula. Tim za vizualni identitet uključuje Dane Šimunovića i Slađanu Divjak.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -