Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeInovativni proizvodi za njegu kose: Nova Fibre Clinix linija od Schwarzkopf Professional

Inovativni proizvodi za njegu kose: Nova Fibre Clinix linija od Schwarzkopf Professional

Kosa kao poseban ukras

Kosa je često jedan od najljepših ukrasa svake žene. Nažalost, tretmani i uređaji mogu učiniti njen izgled lošijim. Ipak, rješenje je dostupno!

Fibre Clinix linija: Revolucija u njezi kose

Švarckopf Professional je lansirao novu liniju Fibre Clinix koja omogućava trajnu obnovu oštećene kose. Ovi proizvodi su poznati po visokom kvalitetu i efikasnosti. Sada, salonska njega kose može se postići i kod kuće.

Tehnologije koje mijenjaju igru

Fibre Clinix se oslanja na dvije ključne tehnologije: BONDFINITY i BONDXTEND. BONDFINITY duboko prodire u vlasište i „zaključava“ keratin, smanjujući oštećenja do 90%. Ova tehnologija jača strukturu kose čak 10 puta!

BONDXTEND tehnologija omogućava korisnicima da zadrže rezultate salonske njege kod kuće. Ova snaga dolazi od dodatnih ionskih i vodikovih veza unutar vlasi.

Raznolike linije za sve tipove kose

Fibre Clinix linija se sastoji od četiri različite varijante: Fortify, Vibrancy, Hydrate i De-Frizz. Fortify jača oštećenu kosu, dok Vibrancy poboljšava intenzitet boje. Hydrate pruža vlagu suhom potpunim, a De-Frizz smanjuje kovrčavost do 48 sati.

Univerzalni proizvodi za svaku priliku

Linija uključuje i tri proizvoda koja se koriste u salonu i kod kuće. Tu su dva ulja za kosu i Bondfinity Fibre Sealer, lagana krema koja se ne ispire.

SalonLab Smart Analyzer: Inteligentno rješenje za njegu

Frizeri sada mogu efikasno riješiti specifične probleme kose uz pomoć SalonLab Smart Analyzer uređaja. Ova inovacija potvrđuje učinkovitost Fibre Clinix linije.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -